2 ajatusta artikkelista “Ukraina. Edelleen.

 1. Kiitos puhesanomastasi. Se oli minulle uutta. Ja parempi kuin olen Yle/Hesarista kuullut tähän päivään asti.
  Olin itsekin kerennyt jo kirjoittaa luonnosta aiheesta, en vain tiennyt minne. Tässä siitä palanen:
  —–
  Butsha nyt
  Z(elenky) sanoi U(kraina)-sodan alussa, että ”kaikista ikkunoista ammutaan hyökkääjiä.”. Ja yllytti kaikkia taistelijoiksi. Niin minäkin olisin tehnyt kansansosdan oloissa.
  Näin. Se on kansansotaa, jossa kuka hyvänsä ottaa aseen käsiinsä ja ampuu vihollisena pitämäänsä. Butschassa Ukrainnassa kansa noudatti ilmeisesti Z:n ohjetta. Aseita on jo jaettu ja jos ei, niin viereltä kaatuneelta sotilaalta saa aseen ja kenties on saanut pikaopastuksen panssariohjuksen käyttöön. Ja siellä ammuttiin mäsäksi siis iso joukko panssareita, kuljetusautoja ja ja ja kenties kuoli aika tukku hyökkäävistä venäjän joukoista. Minne lie kadonneet nykyuutiskuvista kaikki sotilaat. Kuolleet sotilaat, venäläiset tai ukrainalaiset.

  Ja huomatkaa, itse taistelijat ei ole itseriittoisia, he tarvitsevat apua, tukea ja huoltoa lähiympäristöstään. Näin onko kaikki huoltoketjun jäsenet yhtä lailla taistelijoita. Ah, tuolta ammutaan meitä, en näe onko sotisovassa, en siiskö voi vastata tulitukseen?

  • Luen kommentteja vähän huonosti. Touhuilen enimmäkseen naamakirjassa. Aion kuitenkin jatkaa tai lisätä äänikirjeitä. Kiitos kommenteista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s